GF Interiør er en nettbasert interiør og livstilsbutikk med showroom/butikk, kontor og lager i Sykkylven, rett utenfor Ålesund. Produktene du finner i nettbutikken er nøye utvalgt ut fra forskjellige skandinaviske designere. Jeg har en tanke om at produktene jeg har i nettbutikken skal være i tråd med min egen stil som jeg har etterhvert har fått god respons på gjennom min instagramkonto, https://www.instagram.com/explore/tags/gardsfrueinterior/

 

Det var nemlig slik det hele startet. For 6 år siden traff jeg min samboer, og siden den gang har vi pusset opp en leilighet i Reykjavik, og renovert to hus i Norge. Sammen med desse prosjektene økte også min interesse for design og interiør. Da vi arbeidet med det siste prosjektet, huset på gården hvor samboeren min har vokst opp, kjøpte jeg meg et kamera og begynte å fotografere interiøret, både som helhet og i detaljer. 

 

Interessen har fortsatt å øke, også etter at det siste husprosjektet var avsluttet, og jeg bestemte meg derfor for å gjøre denne hobbyen om til et levebrød. Da jeg fikk muligheten til å ta over et butikklokale i sentrum av Sykkylven, ble GF interiør til. 

 

Da kassene med varer kom inn i butikklokalet for første gang, kjente jeg at dette føltes rett. Det er både skummelt og spennende, men jeg håper at jeg kan bygge opp et godt vareutvalg og ha en serviceinstilling som tilfredstiller kundene mine, slik at jeg kan drive med dette lenge. Jeg ønsker også at jeg kan tilby det lille ekstra som man kanskje ikke finner overalt, men som vil sette preg på nettopp ditt hjem, uansett hvilken stil du har.